Msgruver Ltd

Follow

This company has no active jobs

Msgruver Ltd

Company Information

About Us

Vad gör en bra pokerspelare?

Istället för höga händer vinner den lägsta handen potten. Även om de ofta förbises är Lowball Draw-variationer som 2-7 Triple Draw trevliga introduktionsspel. Denna twist håller saker fräscha och spännande för nybörjare. Om du ska bygga en bankrulle, kommer du att vilja spela ett brett utbud av spel. Om du bara spelar online poker, kommer du aldrig att ha möjlighet att lära dig hur man spelar vissa typer av spel.

Tips om hur man bygger en poker bankroll. Det finns olika alternativ för att öva dina pokerkunskaper: Hem Spel: Samla dina vänner och familj för en vänlig pokernatt. Nu när du har förstått grunderna är det dags att börja spela. Praktik gör perfekt: Var man spelar poker. Det är ett bra sätt att lära sig tillsammans och ha kul. De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem.

Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi. Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?). 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel.

2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. För resten måste du göra det själv. Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. Du är fri att använda den till alla dina spel. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut.

Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar.

Varje hand svenskaspelpoker.com av poker sänds live online som det sker. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar.